Links

Hier onder links naar sites die je een stuk verder kunnen helpen in het ontdekken wie de levende God in Jezus Christus is.

WaaromJezus 

Een site waar je kennis kunt maken met de fascinerende persoon van Jezus van Nazareth. Hij had een buitengewoon gezag in de paranormale wereld. Wie was deze man die onze geschiedenis en jaartelling in tweeën deelde?  En….ontdek wat Hij met ons, hier en nu, te maken heeft.

http://www.waaromjezusvoorjou.nl

Hetzelfde als hierboven alleen speciaal voor jongeren.

Ikzoekgod.nl

Allerlei cursussen en relevante vragen met richtingwijzende antwoorden.

http://www.zoektocht.net

Een fraaie en informatieve site over allerlei zaken met betrekking tot het geloof van christenen.

http://www.alphacursus.nl/

Een site met informatie over de zogenaamde Alpha-cursus en waar deze eventueel te volgen is. De Alpha-cursus is er voor mensen die interesse hebben in wat meer ins-en-outs van datgene waar christenen nu werkelijk in geloven. Allerlei cruciale onderwerpen komen aan bod. Cursussen worden gegeven in een huiselijke omgeving. Centraal staan de vragen van de cursist.

http://www.bijbelcursus.nl/

Een fantastische gelegenheid voor een gedegen kennismaking met de verzameling boeken die we de bijbel noemen. Richtingwijzende antwoorden op wezenlijke vragen met betrekking tot het ontstaan, de vorm en de inhoud van de bijbel.

https://www.basisbijbel.nl/

Wil je zelf dingen opzoeken of nalezen maar geen Bijbel bij de hand? Hier is elke tekst te vinden in eenvoudig Nederlands. Het leven en de uitspraken van Jezus Christus vind je in het Nieuwe Testament in de boeken Mattheüs, Marcus, Lukas en Johannes.

http://www.gebedsgenezing.nl

De Praktijk voor Gebedsgenezing houdt zich onder andere bezig met: Gebed voor mensen met lichamelijke ziekten en/of kwalen,
psychische klachten en andere problemen. Studies en onderwijs over de Goddelijke (genezings) principes. Lezingen en onderwijs over thema’s als levensgeluk, gezondheid volgens de ‘Jezus-principes’, de 2 kanten van het bovennatuurlijke, het ontvangen en toepassen van Goddelijke openbaringen.

Genezing door Jezus’ Naam in België 1

Site over een beweging voor genezing vandaag door Jezus Christus.

Genezing door Jezus’ Naam in België 2

Site over een beweging voor genezing vandaag door Jezus Christus.

http/www.gospelcomics.com/nederlands/index.html

Stripboek over het leven van Jezus Christus.

www.jesusfilm.org/watch/jesus.html/english.html

Film over Jezus Christus in alle talen.

Healing Rooms Nederland

Verschillende locaties in Nederland voor heling en herstel.

Het Bijbelproject

Prachtige korte animatiefilmpjes over allerlei onderwerpen, verhalen en begrippen uit de Bijbel.

BibleBoost

Korte video’s met uitleg over Bijbelse onderwerpen.

Bijbelcentrum

Veel info, gratis Bijbels, gratis cursus

Jewish Testimonies

Heb je een Joodse achtergrond, dan vind je hier veel joodse getuigenissen over het vinden van hun Messias, veel info, en een gratis TeNaCH en/of één versie van het Nieuwe Testament in de gewenste vertaling.

STELLING: Iemand met een aantoonbare paranormale gave heeft deze gave bij de gratie van een onzichtbaar geestelijk wezen dat deze gave in bruikleen geeft, om zo door die persoon heen anderen aan zich te binden voor eigen doeleinden …………...Reageren?